Başlangıç > KENDİ YAZILARIM > Nihal Atsız’ın Oğluna Vasiyeti

Nihal Atsız’ın Oğluna Vasiyeti

Sapık bir vasiyetname 🙂

Nihal Atsız bunları söylerken hangi ruh hali ile söylemiş bilmiyorum ama, kendisine kendisinden başka dost bırakmamış. Vasiyeti okuyunca siz de hak vereceksiniz. Herkesi kendine düşman bilen bir zihniyet olabilir mi Allah aşkına? var işte…

Türkçü Türkçü diye tüm kavimleri kendilerine düşman belleyen bu kafatasçı gericilere mukabil, Peygamber Efendimiz (sav) ne güzel diyor: Arabın arap olmayana, arap olmayanın araba üstünlüğü yoktur. Üstünlük ancak takva iledir.

Vasiyetname şu şekilde:

Yağmur Oğlum!

Bugün tam bir buçuk yaşındasın. Vasiyetnameyi bitirdim, kapatıyorum. Sana bir resmimi yadigar olarak bırakıyorum. Öğütlerimi tut, iyi bir Türk ol.
Komünizm bize düşman bir meslektir. Bunu iyi belle. Yahudiler bütün milletlerin gizli düşmanıdır. Ruslar, Çinliler, Acemler, Yunanlılar tarihi düşmanlarımızdır.
Bulgarlar, Almanlar, İtalyanlar, İngilizler, Fransızlar, Araplar, Sırplar, Hırvatlar, İspanyollar, Portekizliler, Romenler yeni düşmanlarımızdır.
Japonlar, Afganlılar ve Amerikalılar yarın ki düşmanlarımızdır.
Ermeniler, Kürtler, Çerkezler, Abazalar, Boşnaklar, Arnavutlar, Pomaklar, Lazlar, Lezgiler, Gürcüler, Çeçenleriçer(de)ki düşmanlarımızdır.
Bu kadar çok düşmanla çarpışmak için iyi hazırlanmalı. Tanrı yardımcın olsun!
Nihal Atsız 4 Mayis 1941

Çeçenleri, Afganlıları (yani müslümanları) bile düşman gösterecek kadar münafık bir adam tahayyül edin. Münafık, çünkü sen müslümanları düşman de, sonra:

Fotoğraf bir ülkücü forumundan alınmıştır. Üzerindeki bağbuğ yazılı kişi alparslan türkeş ve atsız ata yazan kişi de nihal atsız’dır.

Bu fotoğrafa bakarak ülkücüler nihal atsız için müslümanları severdi diyor, nihal atsızcılar pis müslümanlar diyor. Yani bu adamın ne kavuk olduğu belli değil.

Vasiyetten de belli olmuyor mu zaten?

Neden mi düşmanlar İslam’a?

Çünkü İslamiyet, ırkçılık yaptıkları için onlara Cehennemi vaad ediyor. Çünkü onlar şamanist. Peygamber’e inanmıyor.

Kendilerini cehenneme atmayı vaad eden bir dini neden sevsinler ki? 🙂

Kategoriler:KENDİ YAZILARIM
  1. kalemin-sehadeti
    06 Nisan 2011, 20:55

    mhpli işte ne beklersin ne oldukları belirsiz…
    efendimiz zamanında efendimizin yanında duranlar vardı birde efendmizin karşısında duranlar, bunlara ek olarakta ne oldukları belirsiz olanlar vardı.Bu zamanda da o görevi mhpliler yapıyor..

  2. Volkan KORKMAZ
    01 Mart 2012, 11:33

    Başbuğ Türkeş , Nihal Atsız ile ilk yıllarda TÜRKÇÜLÜK için aynı saflarda olduğunu ama daha sonra Atsız’ın İslamiyet ve Peygamber Efendimiz (S.A.V) için söylediği sözlerden dolayı aralarının açıldığı ve bu sebepten dolayı kendisinin cenazesine katılmadığını açıklamıştır.

    Atsız’ın sadece Afganlara laf etmediğini oğluna yazdığı vasiyetinden çıkarılabilmektedir.Irak,İran,Suriye Müslüman ülkelerdir ve ne yazıkki pkk itlerini beslemişlerdir.Onlar bizim düşmanlarımızı beslerken,desteklerken bizi Müslüman olarak görmüyorlar ama biz onlar Müslüman diyerek onları kollamamızı mı bekliyorsunuz ?
    Hira dağı kadar MÜSLÜMAN,Tanrı dağı kadar TÜRK’ÜZ !!!

    • M. Huzeyfe
      01 Mart 2012, 11:44

      Müslüman görünümlü çakma liderler ile Müslüman ümmeti birbirine karıştırıyorsunuz. Hakkı batıla devşirmeye çalışıyorsunuz, yanılıyorsunuz. Irak,İran,Suriye’nin müslüman vatandaşlarının ne alakası var pkk ile? yöneticileri desen amenna…

      bir fikir öne sürerken, sığ düşüncelerden arınarak, mananın derununa hitap etmek gerekiyor.

  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın