Başlangıç > YAZI-MAKALE > #Rezilhaberturk Twitter’da yayılıyor..

#Rezilhaberturk Twitter’da yayılıyor..

Peygamber'e ve Eşine Bu Hakaret HABERTURK'u Kilitliyor! -Video-

HABERTURK’te yayınlanan “Bu Sabah Haftasonu” programında büyük bir rezalet yaşandı.

Programa konuk olarak çağrılan şahıs Mehmet Coral’ın, “Bedir’de, Uhud’da melek falan yoktu” türünden açıklamaları, ‘Peygamber’i 2 yaşında bir kızla sözlendirip bu insan 6 yaşına geldiğinde de evlendirmesi’nin gölgesinde kaldı!

Mehmet Coral “Hazreti Muhammet rüyasında Aişe’yi görüyor. O zaman onunla evlenmeye karar veriyor. Yalnız şöyle bir durum var. O zaman Ayşe 2 yaşında bebek. Ebubekir şaşırıyor. Sözlendiriyorlar. 6 yaşına geldiğinde de evlendiriyorlar.” dedi.

Oylum Talu’nun pazarlığıyla yaşın 9 olabileceğini, daha fazla olmasının ‘zor’ olduğunu belirten Coral, İbni İshak’ı kaynak göstermeye çalıştı.
Oysa İbni İshak’ın bu rivayetlerinde yanlışlıklar yüzlerce kitapla ispat edilmişti.
Özellikle Muhammed Hamidullah, Hazreti Ayşe’nin evlendiğinde 18 yaşında olduğunda ısrarlıydı.

Programın bu kısmının kapanışında ise Oylum Talu’nun Hazreti Ayşe için sarf ettiği “Tapılası 5 kadından birisiydi” sözü tek kelimeyle skandala tüy dikti!

Kemalist yöneticileriyle bilinen Habertürk’ün 0212 313 60 00 numaralı telefonunu kilitleyen akıl ve vicdan sahibi insanlar, Peygamber’in 6 yaşında ve tapılası bir kızla evlendiğini söyleyecek denli sapıklaşan Mehmet Coral ve Oylum Talu’yu kınamak üzere harekete geçiyorlar.

Kategoriler:YAZI-MAKALE
  1. Müziksiz İlahi
    24 Mart 2012, 22:24

    Ne diyelim..Allah bu gibi cahillere ve geri zekalılara akıl fikir versin,Allah affetsin….amin.

  2. 25 Mart 2012, 13:23

    Allah böyle şaşırmış insanlara hidayet eylesin. Kimsenin inandığını düşünmüyorum böylelerine. Bu yüzden büyütüp yaymaya gerek yok. Haber Türk’e de yazıklar olsun böyle şaşırmışları çıkardığı için.

  3. hüseyin ağtaş
    27 Mart 2012, 09:40

    ey içinin karalığı dışına vurmuş,suratının karanlığı cehennemi hatırlatan,lanetli yahudinin evladı,şaşkınlığından cami duvarına bevl etme basiretsizliğini ve dibi olmayan esfeli safilin asansör boşluğundan paraşütsüz atlayan mahlukul acaibül rezilül iblisül hırtoos;sen kaç paralık bilgiye,imana,mukaddesata sahipsinki varlığı varlığına sebep olan,alemlerin efendisine içinin pislik yansımaları ve sapık düşüncelerinin akislerinden çıkan ifrazatı bulaştırmaya çalışıyorsun.farkındaysan sapık iddialarına cevap yazmıyorum.ey rezil,cevabım olmadığından değil,senin gibi kıymeti beş para etmeze cevap verip,cevabı heba etmemek için.eğer bu rezilin iddialarına cevap arayan varsa facebook tan ulaşabilir.

  1. No trackbacks yet.

Yorum bırakın